Välkommen till Stabro Foto

Lättsam och avslappnad fotografering runt Vänersborg och Trollhättan med omnejd.

Bröllop
Barn
Familj
Fotoredigering

Jag är Staffan Stabro och jag driver Stabro Foto. Med över 10 års erfarenhet inom fotografi fokuserar jag främst på porträtt- och bröllopsfotografering. Jag gillar att fota barn eftersom deras känslor är alltid äkta, man kan inte tvinga fram ett skratt hos dem. Jag tar mig alltid tid att skapa en avslappnad atmosfär för mina kunder då jag anser att det ger de bästa bilderna.

På senare år har jag även ägnat mig mycket åt bröllopsfotografering. Jag ser det som en stor ära att få skapa minnen åt brudparet och jag lägger stor vikt vid att bygga en relation med dem för att förstå deras förväntningar och förhoppningar inför den stora dagen. För mig är en bra bild ett minne för livet, som återkallar starka känslor och ögonblick från det specifika tillfället. Jag hoppas att jag får möjligheten att föreviga era minnen och skapa bilder som ni kommer att älska att titta tillbaka på.

Vänliga ord från kunder

Stabro foto fotograferade och förevigade en viktig dag i vårt liv, Riktigt duktig och professionell fotograf, som även tar sig tid att lära känna de det gäller innan fotograferingen.

Tack stabro foto, vi är supernöjda med allt du gjort!

– Veronika och Tomas

Redo att föreviga er stora dag?

Det skulle vara så roligt att höra från er…

 

Fyll i på kontaktsidan för mer information